Pentru o gustare rapida, o cina de weekend in fata televizorului sau pentru micul dejun nu ezitati sa incercati aceste bruschete cu rosii proaspete, busuioc si chilli. Sunt foarte usor de pregatit si foarte gustoase.
Am luat un graunte mai mare de usturoi si l-am taiat pe jumatate. Am frecat cu el feliile de paine pe una din parti.
Am pus apoi peste paine ulei de masline (cate putin doar atat cat sa fie stropite), oregano, verdeturi de Provence, busuioc.
Am pus feliile de paine intr-o tigaie antiaderenta si le-am lasat cate un minut pe fiecare parte, apoi le-am scos pe o farfurie.
Am tocat rosiile in cuburi mici si le-am pus pe feliile de paine, pe partea condimentata.
Am pus din nou bruschetele in tigaie, doar cat sa le mai incalzesc putin, am rasnit piper si chilli cu sare de mare peste ele, apoi le-am scos pe farfurie.
Am decorat cu frunze de marar si am servit.