Eu as manca bruschete in fiecare zi, fara probleme, la oricare din mesele zilei. Cel mai mult le prefer la micul dejun, insa nu le refuz nici ca gustare intre mese, sau de ce nu, la cina cand n-am chef sa gatesc altceva :)
Am pus pe fiecare felie de paine putin ulei de masline extravirgin si am frecat apoi feliile cu usturoi.
Le-am pus pe tigaia de clatite (care e perfecta pentru copt paine) si le-am lasat 2 minute.
Intre timp am taiat rosiile in cubulete.
Am intors feliile de paine si am lasat inca 2 minute.
Intoarcem din nou painea si de aceasta data punem deasupra rosiile.
Mai lasam cateva minute, de preferat la foc mic sa nu se arda painea ci doar sa fie crocanta.
Asezam feliile de paine pe o farfurie, pe frunze de salata verde, rasnim putin chilli cu sare de mare si adaugam cascaval ras deasupra.
Decoram cu marar si servim cu pofta mare :)