Brownies a la Ruxy

de RuxyRux in Prajituri, 13 Noi 2010 | 5137 vizualizari

 

O ciocolatoasa...mmmmm...yamyyyy bun si foarte usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 2 ciocolate,una neagra, una cu lapte
  • 150 gr unt
  • 10 linguri zahar
  • o cana faina( cum e cea de lapte)
  • 5 oua
  • vanilie
  • un varf cutit praf copt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies a la Ruxy:

Ouale, zaharul, vanilia, faina, praful de copt merg la mixer in ordinea indicata. Se mixeaza indelung in jur de zece minute.

Pe foc se pune un ibric, se topeste untul, apoi in el ciocolata si se da deoparte 5 minute.

Se toarna sosul ciocolatos peste compozitia din vasul de mixat( asa cald) si se mai amesteca inca 3 minute.

Se unge o tava cu unt si se pune compozitia. Se da la cuptor la 200 grade pentru 20-25 minute( aveti grija sa nu ardeti brownies si dupa 20 de minute vedeti daca este gata).

lasati la racit si portionati dupa dorinta!

E o minunatie dulce !

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca