Reteta am gasit-o pe site-ul www.cadeauxsucres.com
Tocam nucile grosier si le perpelim putin intr-o tigaie. Ciocolata rupta bucatele impreuna cu untul taiat cubulete se pun la topit pe baie de aburi. Dupa ce am topit ciocolata si untul adugam zaharul si mixam bine. Apoi adaugam ouale(unul cate unul) si faina cernuta. In compozitia rezultata incorporam usor nucile.
Tapetam o tava cu hartie de copt, turnam compozitia si introducem tava in cuptorul preincalzit timp de 30 de minute.
Dupa ce s-a copt, scoatem prajitura din cuptor si o lasam la racit in tava(daca o scoatem cat timp este calduta se va rupe).
Pofta buna!!!
1
Tava in care s-a copt BROWNIES-ul are dimensiunea de 24/16 cm.
2
Nu o lasati in cuptor mai mult de 30 de minute, deoarece ea trebuie sa fie usor umeda in interior.