Broscuta testoasa

de epurasha2bb in Mancare copii, 4 Mar 2010 | 4740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof copt
  • 1 bucata carnat prajit (un capat rotunjit)
  • 1/2 maslina neagra
  • 1 bucatica mica de morcov
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broscuta testoasa:

Se foloseste un carnat prajit drept cap, i se fac ochii din 2 bucatele de maslina si gurita din morcov iar carapacea dintr-un cartof copt si crestat in 6 pe deasupra.Aripioarele se fac tot din cartof copt.Sub carapace puteti umple cartoful cu ce va place, unt, branzica sau cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broscuta testoasa" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

epurasha2bb 1

04.03.2010, 11:29

mersi madi!

mamidesara 1

05.03.2010, 21:42

misto broscuta!

Dana Cristea - pusikmea 1

06.03.2010, 11:23

acum vad k e cartof, cand o creste si puiul meu cu siguranta o sa incerc si eu sa-i fac asa ceva, sper sa-mi iasa, trebuie sa ai si talent k degeaba ma chinuie pe mine talentul dak nu am

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi si morcov