Briose - pizza

de amalia01 in Pizza, 18 Ian 2013 | 2973 vizualizari

 

O PIZZA ALTFEL

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 1 cana apa calduta,
  • 1 praf de sare,
  • 100 g unt,
  • 10 g drojdie,
  • faina cat cuprinde

Umplutura:

  • 250 g piept de pui presat taiat cubulete
  • 200 g cascaval ras
  • 1 conserva de ciuperci
  • ketchup
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 conserva de porumb boabe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose - pizza:

Se face un aluat potrivit de moale din ingredientele date si se lasa 15-20 minute sa creasca. Se intinde apoi in foaie,se inteapa din loc in loc cu furculita si se decupeaza forme patrate care se pun in tava de briose(sau in formele speciale),dupa care se ung cu putin ketchup.

In forma se aseaza cateva cubulete de piept de pui,2-3 ciupercute,cascaval ras,cateva cubulete de ardei si putin ketchup.

Se coc cca 20-25 minute.

 

Mod de servire

Se pot servi ca aperitiv ori ca gustare,calde sau reci.

TIPS-URI

1

PIZZA

2

BRIOSE

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose - pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca