Briose mediteraneene

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2010 | 6300 vizualizari

 

Foarte bune ca aperitiv.

 

INGREDIENTE

 

  • 100g masline fara samburi
  • 100g rosii uscate(in ulei)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 praf de copt
  • 50g ghebe murate
  • 3 oua
  • 450g faina
  • sare si piper
  • 3 linguri verdeata tocata(cinbru,oregano,busuioc)
  • 200 ml iaurt de baut(sau lapte batut)

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose mediteraneene:

 

Mai intai tocam cubulete maslinele,rosiile,usturoiul,ciupercile si verdeata.Faina se pune intr-un vas impreuna cu praful de copt,sarea si piperul dupa gust.Apoi adaugam iaurtul,ouale si ingredientele tocate.Se framanta un aluat cu mana sau mixerul.In formele de briose se pun hartiile speciale,sau daca nu aveti, ungeti putin formele cu ulei.Apoi se distribuie compozitia uniform in fiecare forma.Se dau la cuptorul incins la 180gC pentru 20-30 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci