Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba

de laylalala in Prajituri, 1 Oct 2010 | 6318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr unt, topit
  • 200 ml lapte batut
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 120 gr faina
  • 50 gr cacao pudra
  • 1 ½ lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr fulgi de ciocolata alba
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba:

Incinge cuptorul la 190ᵒC.Tapeteaza cu hartiute de copt o tava de briose.
Intr-un vas amesteca ingredientele uscate.Intr-un bol bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Incorporeaza untul topit, apoi laptele batut si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide apoi adauga fulgii de ciocolata alba si amesteca.
Pune cate 2 linguri de aluat in fiecare loc pentru briosa.Da briosele la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose maronii cu fulgi de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere