Briose de post cu fructe, seminte si cacao

de Valclaudia in Prajituri, 28 Feb 2015 | 3730 vizualizari

 

buna dimineata! Va astept la cafea... ;)

 

INGREDIENTE

  • 4 fructe foarte coapte de kiwi
  • 100 gr. seminte de floare soarelui
  • 50 gr. stafide
  • 100 ml apa minerala
  • 4 linguri ulei
  • 6 linguri zahar tos
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 6 linguri faina proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu fructe, seminte si cacao:

Scoatem pulpa din fructele kiwi cu ajutorul unei lingurite, o mixam apoi in robot impreuna cu semintele de floarea soarelui si cu stafidele.

Adaugam apa minerala, zaharul,uleiul, apoi punem praful de cacao, faina lingura cu lingura,praful de copt stins intr-o lingurita zeama de lamaie.

La final adaugam uleiul, mixam cca 5 minute sa se omogenizeze foarte amestecul.

Preincalzim cuptorul la 175 grade, pornim functia de coacere cu ventilatie.

Asezam hartiute in formele de briose, le umplem de 3/4 cu aluat, dam apoi tava la cuptor pana trec briosele testul cu scobitoarea.

Le scoatem din cuptor si din formele de silicon pe un gratar sa se racoreasca, le pudram cu zahar farin si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu fructe, seminte si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose parfumate