Briose de post cu bobite de rodie

de Valclaudia in Prajituri, 9 Noi 2014 | 4362 vizualizari

 

un desert usor si delicios

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina alba
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 3 linguri pudra de roscove
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 cani apa
  • 1/2 cana ulei
  • 2 lingurite otet de mere
  • semintele de la 1 rodie
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose de post cu bobite de rodie:

Punem intr-un bol o jumatate cana de ulei si doua cani cu apa la temperatura camerei.

Intr-o cana stingem bicarbonatul si praful de copt in 2 lingurite otet de mere,punem un praf de sare,amestecam,apoi adaugam amestecul obtinut peste lichidul din bol.

Peste lichid punem zaharul, pudra de roscove si faina. Mixam totul foarte bine, adaugam semintele de rodie si umplem formele de briose cu amestecul obtinut.

Asezam formele pe tava cuptorului, dam tava la cuptor (preincalzit in prealabil) la 180 grade, functie coacere cu ventilatie. Briosele se coc in 30 minute dar inainte de a le scoate din cuptor facem testulcu scobitoarea.

Le lasam la racorit, le pudram cu zahar pudra si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose de post cu bobite de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-brioşe cu ciocolată şi stafide