Briose cu visine si ciocolata

de Miha in Dulciuri, 9 Iul 2009 | 8713 vizualizari

 

Pufoase si usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 125 g iaurt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
  • 1 cana faina
  • visine,dupa preferinta
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine si ciocolata:

Untul moale,la temperatura camerei,il mixam cu zaharul,pana devine ca o crema.

Separam albusurile de galbenusuri.Acestea din urma le incorporam,rand pe rand,in crema de unt.

Adaugam iaurtul si ciocolata data pe razatoarea mare si omogenizam.

Incorporam si faina amestecata cu praful de copt,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare,cu un praf de sare.

Punem aluatul in forme,din loc in loc punem cate o jumatate de visina.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade,pentru jumatate de ora,pana se rumenesc.

Se "impopotoneaza" :)) cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Oana 1

23.12.2009, 17:18

Miha, mi-am luat tava de briose din Viena si acum am bagat o tura la cuptor cu visine si ciocolata, iamiiiii!

Oana 1

23.12.2009, 18:10

Wow, ce bune sunt!! Pai maine cred ca fac alta tura, o sa le pape astia mici pe toate pana la Craciun

Miha 1

23.12.2009, 21:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat ciocolatos si mousse de zmeura, acoperit cu ganash