surpriza consta in faptul ca exteriorul nu tradeaza cu ce sunt umplute (am folosit ciocolata, strugurei si marshmallow cu jumatati de nuca)
Separam ouale.
Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Albusurile se bat spuma cu praful de sare.
Galbenusurile le mixam cu melasa,senintele de in, zaharul vanilat, praful de copt stins in zeama de lamaie.
Adaugam pe rand cele 6 linguri de ulei, mixand incontinuu.
Apoi adaugam pe rand apa minerala iar la final incorporam alternativ albusuri si faina pana la epuizarea cantitatilor mai sus enumerate.
Asezam hartiute de hartie in formele din silicon pentru briose.
Punem cate o lingura de compozitie, apoi asezam la mijloc bucatele de ciocolata, in altele presaram strugurei proaspeti iar deasupra lor putin gris (care are rolul de a absorbi lichidul lasat de fructe in timpul coptului), iar in celelalte forme vom aseza bucatele de marshmallow.
Restul compozitiei o repartizam peste umpluturile mentionate anterior, avem grija sa nu umplem formele mai muld de 3/4 din capacitatea lor, apoi dam tava cu formele de briose la cuptor (folosim functia de coacere cu ventilatie).
Coacem briosele la temperatura medie cca25 minute, facem testul cu scobitoarea, daca sunt coapte le scoatem din cuptor, apoi din formele de silicon pe un gratar si le lasam la racit complet.
Briosele pe care le-am umplut cu marshmallow vor avea o crusta inestetica (pe care o indepartam) insa in golul ramas care are o baza lipicioasa dulce, asezam jumatati din miez de nuca.
Topim ciocolata amaruie intr-o craticioara in 3-4 lingfuri de lapte, apoi ungem briosele cu ajutorul unei pensule din silicon, cu glazura.
Presaram diferite bombonele colorate ca decor.
Lasam briosele peste noapte sa se intareasca bine glazura si servim dimineata la cafea ori la ceai ;)
Pofta buna!