Briose cu sunca si mustar

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2013 | 3395 vizualizari

 

Aceste briose sunt foarte bune aperitive si poate va inspira si pe voi pentru mesele de sarbatoare care se apropie

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si 2/3 faina
  • 1/3 cana malai fin
  • 1/4 cana zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite seminte de mustar macinate
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1 varf de lingurita cuisoare macinate
  • 2 oua
  • 1 cana lapte batut
  • 3 linguri mustar Dijon
  • 1 cana cubulete de sunca presata
  • 1/3 cana ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu sunca si mustar:

Intr-un castron amestecam toate ingredientele uscate. Separat in alt vas batem bine ouale cu ulei, lapte batut si mustar apoi le adaugam la ingredientele uscate, amestecam totul bine iar la sfarsit incorporam sunca.

Umplem formele de briose unse cu ulei si lasam la cuptor 30 minute.

TIPS-URI

1

sunca,poate fi inlocuita cu un alt preparat

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu sunca si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval,carnati afumati si gogosari murati