Briose cu spanac

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2010 | 9144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g spanac congelat
  • 2-3 linguri cu faina
  • unt cat o nuca
  • 250 g branza de vaci
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu spanac:

Spanacul dezghetat si ceapa taiata marunt se calesc in unt.Se lasa sa se raceasca  si apoi se adauga pe rand branza de vaci ,ouale  si faina.Se condimenteaza dupa gust cu sare.Amestecul obtinut se toarna in forme de briose unse cu unt si tapetate cu faina.Se dau la cuptor si se coc la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

epurasha2bb 1

22.07.2010, 19:12

super originala ideea! ced ca sunt delicioase! salvez si eu, dau 5 fruculite si bravo la bucataras ca a observat faza cu nuca

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 19:07

Da, Epu sunt tare bune, mie imi place spanacul numa ca George sa nu-l vada..................pai de ce e sef, observa tot

gaby_duceag 1

15.03.2011, 11:37

Doamna Medi, imi plac briosele astea dar..cu ce as putea inlocui ouale, untul si branza, ca sa fie de post?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui umplut cu branza si cascaval