o combinatie delicioasa....briose cu ciocolata,budinca de vanilie,inghetata si frisca.....ce-ti poti dori mai mult?asta daca nu esti la cura,ca si mine....
Oul,uleiul,untul,laptele si zaharul le mixam bine.
Faina o amestecam cu cacaoa,sarea si bicarbonatul si o adaugam usor peste compozitia de mai sus.
Compozitia obtinuta o repartizam uniform in formele de briose tapetate cu hartie speciala,cu o lingura,umpland pe jumatate formele pt ca compozitia va creste foarte mult.Ies 24 de briose.Dam la cuptor 15minute,pana se coc(facem testul cu scobitoarea,daca iese curata,e gata copt).Am pus in forme de 12bucati,deci am copt doua tavi.
Prepari budinca din lapte,zahar si praf,dupa instructiunile de pe plic.
Cat sunt caldute briosele le scoatem din hartie,le scobim putin si le punem pe un platou si deasupra lor turnam putina budinca pe fiecare,apoi punem putin sirop de ciocolata si de caramel si un mot de frisca,iar alaturi servim cu inghetata.
Eu am facut jumatate din ele si cu paiete de ciocolata deasupra.