Pufoase, dulci acrisoare, usor aromate, mici si delicate, cu siguranta va vor incanta si va vor inveseli ziua!
Ingredientele le-am masurat cu o cana de 200 ml. Batem oul cu zaharul si adaugam laptele si untul topit.
Adaugam faina si praful de copt si omogenizam. Faina o adagati putin cate putin fiindca e posibil sa trebuiasca mai multa sau mai putina. Jumatate din nectarine le taiem cubulete si le adaugam in compozitie. Punem si lavanda. Atentie, nu exagerati cu lavanda fiindca folosita in exces poate schimba total gustul si in loc de aroma subtila puteti obtine in gust prea intens pe care nu il veti putea tolera.
Umplem trei sferturi hartiutele de briose.
Taiem nectarinele felii.
Si asezam cate doua feliute de nectarine pe fiecare briosa si presaram putina lavanda.
Dam la cuptorul incalzit in prealabil si le lasam pana se rumenesc usor.
Pudram cu zahar si le lasam sa se raceasca.