Delicioase...
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
Spor la mancat!!
Pentru cupcakes :
Intr-un robot sau vas de mixer puneti untul ,pastrat ceva timp afara sa fie moale, impreuna cu zaharul, praful de sare si zaharul vanilat. Frecati bine pana se topeste zaharul.
Puneti cate un ou si frecati bine , apoi restul de oua pe rand si frecati bine dupa fiecare (nu le puneti toate odata ca riscati sa se taie compozitia).
Adaugati faina cate putin alternand cu laptele .(puteti sa o faceti si cu mixerul si cu mana , cum doriti). Aluatul trebuie sa fie mai gros.
La sfarsit adaugati esenta de vanilie, sofranul,ghimbirul,ciocolata amaruie rasa si amestecati bine.Eu am mai pus si semintele de la o pastaie de vanilie(optional).
Puneti formele de hartie in tava, da-ti cuptorul pe 180 de grade si turnati cam 1 lingura de compozitie.Puneti cateva merisoare in fiecare si apoi mai puneti o lingura din aluat,sa le acopere bine. Deasupra puneti cele 3 linguri de nuca amestecate cu scortisoara si cu un plic de zahar vanilat.Peste nuca mai aruncati cateva merisoare pe fiecare cupcakes si le bagati pentru 25 de min la cuptor. Sa le verificati si la 20 de min cu o scobitoare.
Pofta buna!
Sa nu va certati pentru ele!!! :))
1
Mai puteti pune in interior cate o lingurita de dulceata de zmeura, capsuni, caise, etc