Briose cu merisoare

de Oana in Prajituri, 1 Apr 2012 | 5794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 150 gr zahar brun
  • 120 gr unt topit
  • 150 gr iaurt natural gras
  • 3 oua
  • un pliculet praf de copt cu sofran
  • o lingurita extract de vanilie
  • 150 g merisoare uscate
  • hartii pentru briose
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu merisoare:

Untul topit si racit se mixeaza cu iaurtul natural, ouale si zaharul. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza la viteza mica. Se adauga extractul de vanilie si merisoarele si se amesteca lejer cu o lingura. Se aseaza hartiile de briose in tava speciala si se umplu 3/4 cu compozitia de mai sus. Se coc la foc mic cam 30 de minute, pana se umfla si se rumenesc usor, se face testul scobitorii. Se scoate tava din cuptor si se lasa briosele la racit. Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose umplute cu budinca