Incinge cuptorul la 180˚C.
Pentru crema, pune pe foc frisca cu ciocolata, lasandu-le pana cand ciocolata se topeste iar amestecul se omogenizeaza. Pune sosul de ciocolata la rece pentru 2-3 ore.
Pentru briose, bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul. Incorporeaza untul topit urmat de lapte, ciocolata amaruie topita si esenta de rom. Intr-un vas amesteca ingredientele uscate apoi inglobeaza in compozitia precedenta. Imparte aluatul obtinut in forme de silicon pentru briose sau in tavi de briose tapetate cu foi de copt. Da briosele la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet.
Bate compozitia cu ciocolata si frisca pana cand devine crema, aprox. 4-6 minute.
Taie cate un capacel din fiecare briosa. Umpla briosele cu cate 1-2 lingurite de crema apoi acopera cu capacelele taiate. Poti decora briosele cu frisca alba sau colorata.