Nicio zi fara ciocolata... desi mi-ar placea nici o zi fara coaste... dar inca mai sper ca o sa fie concurs si cu coaste...
Mai intai topim margarina impreuna cu ciocolata si-o lasam sa se raceasca cat timp frecam galbenusurile cu zaharul.
Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare. Faina o amestecam cu praful de copt. Peste galbenusurile frecate cu zahar adaugam margarina si ciocolata topite si mixam foarte bine, apoi adaugam faina. La final incorporam albusurile, avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente. Luam formele de silicon si le asezam in tava d ela aragaz, in fiecare forma asezam hartiutele de briosa si apoi punem cate-o lingura din compozitie, din toata cantitatea mi-au iesit 24 de briose. Deasupra brioselor am pus coacaze rosii si pepite de ciocolata.
Am dat tava la cuptorul preincalzit, sunt gata cand trec testul scobitorii.