Briose cu ciocolata si ananas

de Laly in Prajituri, 20 Aug 2012 | 4783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata alba
  • 2 cani cu faina
  • 2 lingurite rase cu praf de copt
  • 2 oua
  • 2 lingurite cu apa
  • 200 gr zahar
  • 250 ml iaurt
  • 1/4 cana cu lapte
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 100 gr cubulete de ananas din compot scurse
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si ananas:

Intr-un castron amestecam faina cu praful de copt si sarea. In alt vas amestecam ouale, apa, zaharul, iaurtul, laptele si sucul de lamaie. Amestecam pana cand zaharul este complet dizolvat. Incorporam amestecul de faina peste cel lichid si omogenizam usor. Impartim aluatul in doua parti egale. In primul bol punem ciocolata rasa pe razatoarea mica si omogenizam. Punem hartie speciala pentru briose in forme. Daca nu avem, ungem formele cu ulei si le tapetam cu faina. Punem aluat in forme, cam 3/4 deoarece vor creste. In aluatul ramas punem ananasul. Punem formele la copt pana se rumenesc usor la suprafata. Le scoatem si le lasam sa se raceasca. Le pudram cu zahar pudra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu branza