Briose cu ciocolata

de mihasara in Dulciuri, 15 Oct 2015 | 3398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2.5 cani faina alba
  • 1 cana zahar pudra
  • 0.5 cani ulei
  • 0.5 cani lapte
  • cateva picaturi de esenta
  • cubulete ciocolata alba si neagra sau una din ele
  • 1 ou
  • 1 plic praf de copt
  • hartii pentru briose.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

  1. Amestecam faina cu zaharul si cu praful de copt.
  2. Intr-un bol amestecam laptele cu uleiul si cu oul si le rasturnam peste ingredientele uscate.
  3. Amestecam bine si adaugam cubuletele de cicocolata si esenta de portocale in cazul meu.
  4. Incalzim cuptorul si pregatim briosele pentru cuptor.
  5. Impartim compozitia in hartiile speciale pe care le asezam intr-o tava sau si mai bine intr-o tava de briose.
  6. Presaram pe suprafata fiecarei briose cateva cristale de zahar.
  7. Dam la cuptor pana se rumenesc, la foc potrivit.
  8. Cel mai bine e sa verificam cu o scobitoare daca sunt gata.
  9. Le lasam sa se raceasca si le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si crema mascarpone