Briose cu ciocolata

de susu in Dulciuri, 27 Mar 2010 | 4576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 175 g zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 g ciocolata neagra
  • 250 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 1 pliculet vanilie
  • 1 ou  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt si cacao.
Se amesteca oul cu laptele, uleiul, vanilia si zaharul pana se topesc cristalele. Ciocolata se topeste la bain marie si se adauga la ingredientele lichide.

Se adauga in ploaie, treptat ingredientele uscate si se amesteca de jos in sus. Turnam compozitia in forme si dam la cuptorul preincalzit la 175 grade pentru 25-30 de minute. Eu am pus la fiecare briosa in mijloc cate o bucatica de ciocolata care se va topi pe jumatate. Sunt delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]