Briose cu cascaval Sofia si seminte de in

de Laly in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 4513 vizualizari

 

Si tot din capitolul briose cu cascaval Delaco...

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 200 ml lapte dulce
  • 2 oua
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr cascaval ras (pe razatoarea cu ochiuri mari)
  • seminte de in
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval Sofia si seminte de in:

Intr-un castron amestecam laptele, ouale si uleiul. Intr-un alt vas amestecam faina cu praful de copt. Cernem faina peste amestecul de lapte si oua si omogenizam usor. Adaugam si un praf de sare. Adaugam si cascavalul ras. Tapetam formele de briose cu hartie speciala, sau ungem formele cu ulei si punem circa 3/4 din compozitie. Presaram deasupra seminte de in si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc frumos deasupra.

Servim briosele atat calde cat si reci,alaturi de ketchup dulce sau picant.

  •  
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval Sofia si seminte de in" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv