Briose cu cafea si alune

de Julie in Prajituri, 16 Iul 2010 | 5966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 100 ml smantana
  • esenta de rom
  • 1 lingurita ness
  • 2 linguri cafea macinata
  • 3 lingurite cacao
  • 2 linguri alune macinate fin
  • 1 praf de copt
  • 200 g faina

Pentru decor:

  • 100 g alune fara sare
  • 50 g ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cafea si alune:

Batem ouale intregi cu zaharul.
Adaugam smantana, esenta ,untul topit si restul ingredientelor uscate ( amestecate bine inainte).
Punem compozitia in formele de briose cu ajutorul unui pos.
Deasupra repartizam alunele maruntite.
Incingem bine cuptorul si coacem briosele 25-30 minute.

Le scoatem din forme dupa ce se racesc si le decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cafea si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reteta cu afine