Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Mixam laolalta urmatoarele ingrediente: 1 ou, 1/2 iaurt degresat,250 gr. branza de vaci degresata, praful de copt, amidonul, taratele de ovaz, indulcitorul si pudra de cacao.
Dupa ce am obtinut un amestec omogen, adaugam stafidele si le incorporam in amestec.
Pregatim 10 forme de briose din silicon intr-o tava, le umplem cu acest amestec, la cca 3/4 din capacitate.
In mijlocul fiecarei forme asezam cate o bucatica de ghimbir macinat, presaram seminte de canepa si dam apoi tava cu briosele la cuptor pentru 40 minute.
Le scoatem din cuptor si le asezam pe un gratar sa se raceasca.
Intre timp mixam frisca vegetala pana obtinem consistenta dorita.
Cu spritul formam moate de frisca peste briose, apoi le decoram cu seminte de canepa si pudra de cacao.
Pofta buna!