Este reteta luata de pe Bucataras.ro de la Corina si am adaugat la ea ghimbir si susan .
Merita incercata , este deosebita. Multumesc Corina :X
Ouale se bat spuma cu putina sare,
Se adauga iaurtul ( se poate folosi iaurt grecest , eu am folosit sana ) si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt.
Razuim ghimbirul, avem nevoie de o bucata cam cat degetul mare .
La sfarsit se adauga ghimbirul, 1 lingura seminte susan si branza data pe razatoare.
Omogenizam bine , iar aluatul rezultat in punem in formele de briose ,presaram deasupra seminte de susan si le dam la cuptor cam 20- 30 minute. Briosele trebuie sa fie rumene cand sunt gata .
Sunt perfecte pentru a fi servite ca si aperitiv .
Pofta mare!
1
in ele se poate adauga orice doriti de la seminte pana la bucati de mezeluri
2
sunt perfecte pentru pachete de scoala sau serviciu