Ador zmeura... :x .....
Voi???
Pentru briose:
Pentru iceing:
Pentru decor:
Zdrobim bananele cu furculita,punem pasta obtinuta in vasul mixerului.
Adaugam ouale, zaharul pudra, praful de sare, untul topit, praful de copt si bicarbonatul.
Mixam sa obtinem un amestec omogen in care incorporam la final faina si ciocolata alba rasa ori taiata bucatele.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Asezam in tava formele de silicon captusite cu hartiute de copt briose.
Umplem formele cu aluat, cca 3/4 din capacitate, apoi dam tava la cuptor pentru 25-30 minute (coacere cu ventilatie).
Facem testul cu scobitoarea, cand sunt coapte le scoatem din formele de ssilicon pe un gratar si le lasam la racit.
Iceingul il preparam separat (cel alb de cel roz): amestecam 150 gr. zahar pudra cu 3-4 linguri apa rece, obtinem o glazura alba pe care o vom intinde cu ajutorul unei pensule din silicon pe suprafata neacoperita cu hartie a brioselor.
Iceingul roz se prepara la fel doar ca reducem cantitatea de apa si o inlocuim cu zmeura proaspat zdrobita.
Peste stratul de glazura alba mai ungem un strat de glazura roz, punem in mijlocul fiecare briose cate o zmeura (spalata si zvantata bine de apa), presaram in jurul ei stelute albe din zahar si uitam de briose cca 2-3 ore, timp in care glazura se va intari si putem savura minunatiile roz super aromate ... :x
Pofta buna!