Briose cu afine si banane

de Miha in Dulciuri, 14 Mai 2009 | 12533 vizualizari

 

Foarte bune si pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 ml iaurt
  • 100 g zahar
  • 50 g unt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 banana
  • 1 lingura bilute de ciocolata
  • 2 linguri de afine (uscate am folosit eu,hidratate in apa cu rom)
  • 1 plic praf de copt
  • faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite (cca 150 g)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu afine si banane:

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare.Se adauga pe rand zaharul,zaharul vanilat,untul topit,iaurtul,banana pasata si faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit incorporam bilutele de ciocolata si afinele.


Se toarna aluatul in forme si se coace in cuptorul incins la 180 de grade,aproximativ jumatate de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu afine si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu mere