Briose/ chec cu portocale si mar

de luminita20_2006 in Prajituri, 19 Feb 2010 | 6013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pahar albus de ou sau 3 oua mari inregi
  • 1/2 pahar de faian
  • 1/2 pahar de zahar
  • 1 praf de copt
  • 70 ml ulei
  • 1 mar mare
  • 1 portocala
  • vanilie
  • coaja de portocala
  • Glazura cacao
  • 2 linguri cacao
  • 2linguri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 1/2 linguri apa 1 portocala decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose/ chec cu portocale si mar:

Se bat albusurile spuma.Apoi se aduga zaharulcand sa incorporat si s-a obtinut o spuma tare se adauga faina , ulei si praf de copt. marul se curata de coaja si se taie bucati mici la fel si porocala. se pun peste aluat si se amesteca incet. Forma de copt se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Se pune aluatul in forma si se da la cupror 40 min foc mediu.

Glazura:

Se pune apa la foc cand da in clocot se adauga zaharul si cacao se amesteca sa se lega se da la racit apoi se pune peste briose/chec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose/ chec cu portocale si mar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

20.02.2010, 11:05

bun bun

Bunica 1

20.02.2010, 16:25

Mmmm, ce bun! ca briose sunt tocmai bune de pachetel

luminita20_2006 1

22.02.2010, 11:19

multumesc fetelor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Citrus tarts