si bineinteles ca nu-l puteam lasa pe andutu sa se uite la noi, asa ca i-am facut si lui niste branzoiace care au fost singura lui mancare pe ziua de azi :(
pt umplutura:
Pregtim aluatul la fel ca la chifle cu branza, am inlocuit oul intreg doar cu galbenusul, insa la copilasii peste 1 an se poate pune oul intreg, noi mai avem vreo 2 sapt de asteptat.
Intre timp pregatim umplura: amestecam branzica proaspata cu iaurtelul.
Impartim coca in 2-3 mingiute, apoi intindem fiecare mingiuta bine cu mana, in mijloc punem o lingurita de branza si strangem marginile spre mijloc.
Le asezam in tava unsa cu ulei si le mai lasam la dospit inca 30 de minute, lasam distanta intre ele pentru ca mai cresc si la dospit si la copt, dupa care le ungem cu galbenus de ou si le coacem la foc mediu cca 30 de min.