,,Ziua cand imi rasfat nevasta '' . Eu as fi multumita cu branzica aceasta insotita de un zambet cald si un pahar de vin . Personal prefer proseco .Branza in ulei de masline se prepara usor , rapid si se poate pastrata timp indelungat in frigider . Garantez ca va fi consumata rapid .Reteta versatila permite o multitudine de combinatii , dupa gustul fiecaruia .
1
Cantitatiile sunt aleatorii in functie de marimea borcanului.Ingredientele principale sunt branza si uleiul de masline. Se condimenteaza dupa gust si preferinta.
2
Alegeti o branza ferma care nu se sfarma .
3
Nu sarati , telemeaua contine suficienta sare .
4
Nu aruncati uleiul ramas , aromatizat si picant este delicios la prepararea bruschetelor. Eu l-am folosit la modelarea chiflelor cu faina de secara coapte in casa .
5
Pentru grabirea marinarii puteti incalzi uleiul.
6
Daca am copii la masa prepar un borcan cu mozzarella , busuioc si am grija sa nu fie prea picant .
7
Folosind borcane cu inchidere ermetica puteti transporta preparatul la petreceri campenesti sau se pot face cadou !!!