Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2013 | 3223 vizualizari

 

Laurici este de vina! :-*

 

INGREDIENTE

  • o cutie Branza Fondue Delaco
  • o capatana de usturoi
  • o ramurica de rosii
  • 50 ml suc de rosii (gros)
  • 4-5 linguri cu ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc
  • pentru servit: felii de paine integrala
  • condimente dupa gust: sare, rozmarin si pudra de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii:

Incepem prin a pregati sosul de rosii astfel: in vasul cooker-ului asezam rosiile, capatana de usturoi taiata la unul din capete, pana aproape de baza, avand grija sa nu se desfaca, asa ca la mine :D Optional puteti adauga si catei de usturoi curatati, insa va zic de pe acum ca nu se compara deloc gustul cu cel al usturoiului copt in intregime, in foaie. Adaugam uleiul peste rosii si usturoi, condimentam din plin dar dupa gust si setam din MENU functia BAKE la o temperatura de 150 grade pentru 20 de minute. In ultimele 5 minute adaugam si sucul de rosii. Intre timp, in cuptorul aragazului, asezam vasul cu branza  si il lasam cam 15-20 de minute (daca se poate seta temperatura o potriviti la 200 de grade). Dupa ce o scoatem din cuptor, o lasam cateva minute sa se racoreasca, dupa care servim branza fondue cu bucati de paine si usturoi copt in sos. Este interesanta, insa depinde de gusturi, POfta buna.

TIPS-URI

1

Initial pregatisem si paine prajita. Imi pare ca se potriveste mult mai bine, insa am uitat de ea in cuptor si a fost putin mai colorata , un portocaliu-maro accentuat,,, a fost buna tare dar nu se potrivea in poze :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza fondue cu usturoi copt in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi trasi in teapa