Branza Feta coapta in folie

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 3994 vizualizari

 

De mult timp am vazut ideea la Naina...o sugestie pentru o masa lejera,rapida si potrivita dupa sarbatori!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branza feta
  • 1-2 catei usturoi taiati bucati mici
  • condimente ( la alegere): oregano,piper proaspat macinat,boia, ardei iute uscat (macinat)
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza Feta coapta in folie:

1. Intr-o folie de aluminiu punem branza feta, iar peste adaugam usuturoiul feliat, condimentele si cateva linguri de ulei de masline.

2.Impachetam folia in care am asezat bucata de branza, apoi o punem intr-o tava incapatoare si dam la cuptor, la foc mediu, cca 15 minute.

3. Servim branza calduta ,intinsa pe felii de bagheta crocanta! de-li-cios! Dupa dorinta putem orna cu frunzulite de marar proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza Feta coapta in folie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv