Branza dulce made home

de Sim0na in Mancare copii, 9 Apr 2012 | 9893 vizualizari

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

09.04.2012, 20:47

imi place

MotanLaOale 1

09.04.2012, 20:52

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 20:53

foarte buna

Bunica 1

09.04.2012, 21:14

placeee!

iry-gabriela 1

09.04.2012, 21:19

buna branzca

Lau 1

09.04.2012, 21:22

buna

Sim0na 1

09.04.2012, 21:35

gurita_ta2005, MotanLaOale, oana_pisicutza16, Bunica, iri_love, sufletista, va multumesc

diaconta 1

09.04.2012, 21:42

EXCELENT

MIUTA 1

09.04.2012, 22:40

alinutzika 1

09.04.2012, 22:57

ador branzica asta!

deyutzky 1

09.04.2012, 23:34

angyb 1

10.04.2012, 00:17

ce dor imi e

grasu64 1

10.04.2012, 09:59

Dupa ce se adauga iaurtul se mai fierbe?

Sim0na 1

10.04.2012, 10:26

diaconta, MIUTA, alinutzika, deyutzky, angyb, va multumesc!

Sim0na 1

10.04.2012, 10:27

grasu64, eu l-am mai lasat cateva clocote... pana s-a limpezit zerul si s-au format bobitele de branzica.

Rocsi 1

10.04.2012, 10:43

super!!

cristinne 1

10.04.2012, 11:01

juma de kil de iaurt??
ca nu trecusei cantitataea

eu fac asa dar adag calciu lactic sau lamaie. mi se pare insa mai sanatoasa varianta ta! ff tare!

Sim0na 1

10.04.2012, 11:18

rocsi_1612,
cristinne, scuze, am uitat sa trec Inainte sa fac m-am documentat pe net, si am gasit si varianta cu calciu sau lamaie, dar nu am avut calciu, iar cu lamaie mi-a fost teama sa incerc. Dar in varianta asta a iesit super buna si rapid!

Gabrielli 1

10.04.2012, 16:09

imi cer scuze daca supar cu ceva, insa sunt novice si nu am inteles clar...se pune laptele si cat e pe foc se adauga iaurtul?si se mai lasa sa dea in clocot pana se fac bilute de branzik? apoi se pune la strecurat?multumesc si knd ma lamuresc, datorita retelei tale -extrem de simpla- m-ai inspirat sa pun mana sa o fac..sarbatori fericite!

Sim0na 1

10.04.2012, 19:29

Gabrielli, ai inteles foarte bine! Laptele (mai gras) se aduce la punctul de fierbere, se adauga iaurtul si se mai lasa putin cat sa se aleaga branzica de zer. Simplu si usor! Eu am facut reteta in Dk, acolo nu am gasit branza dulce clasica! Iti doresc succes si astept sa revii sa-mi spui cum ti-a iesit

alinut 1

10.04.2012, 20:21

Felicitari Simona! Ti a iesit f bine Sa stii ca am incercat si eu o data cu lapte cumparat dar nu mi a iesit. Poate din cauza ca nu am pus si iaurt. Multumesc mult de tot de reteta si cu siguranta o voi incerca si eu. Ca si tine de altfel nu gasesc branza de vaci in magazine

Sim0na 1

10.04.2012, 20:35

alinut, daca ai sa folosesti un lapte gras si un iaurt mai bun, este imposibil sa nu-ti iasa!! Eu am facut de mai multe ori si nu a dat gres niciodata!

Alinutza80 1

10.04.2012, 21:05

o sa incerc si eu

Sim0na 1

10.04.2012, 21:45

Alinutza80, ti-o recomand cu caldura!

ovidiucro 1

12.04.2012, 21:02

Simona, rețeta-i excelentă dar...
Nu era mai bine să-i fi spus "Brânză dulce făcută în casă"?
Prea ne-am englezit, nu crezi? Cu atât mai mult cu cât expresia corectă este "Homemade".

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli si branza la cuptor