Braduti si inimioare pentru copii

de ianculubita in Dulciuri, 20 Noi 2013 | 3339 vizualizari

 

Se apropie Sarbatorile de Iarna si in cazul in care doriti sa pregatiti biscuiti sa le dati copiilor colindatori,va recomand aceasta reteta;simpla si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 250g faina
  • 1lingurita drojdie uscata
  • 3linguri zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • esenta de migdale
  • 6linguri lapte
  • 150g unt
  • 100g pudra de migdale
  • 1ou
  • fulgi de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti si inimioare pentru copii:

Intr-un castron amestecam faina cu drojdia,incorporam restul ingredientelor mai putin oul iar la sfarsit untul la temperatura camerei,taiat cubulete;

amestecam bine compozitia,formam o sfera,o lasam sa se odihneasca 15min apoi intindem o foaie groasa de 3mm,decupa forme de braduti si inimioare,le punem pe tava cu hartie,ungem cu ou,pe braduti presaram cocos verde,pe inimioare cate un fulg de migdala si lasam la cuptor 15min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti si inimioare pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri floricele