Bors din tarate de grau

de mamaieelena in Ciorbe, 9 Iun 2011 | 29399 vizualizari

COMENTARII (43)

DIANA B 1

09.06.2011, 16:13

K, mai Rivka , mai ...
Gabitule , da' ce faci mama cu-atatea perdele , cumva bouttique ? , da-le bre la puturosii de la banca blocului care-ti supervizeaza cumparaturile , ca tre' sa-i rasplatesti si pe ei cu ceva , nu ?
Hai , pupici tuturor !

DIANA B 1

09.06.2011, 16:14

Nadina

gaby_duceag 1

09.06.2011, 16:14

Nu ,maaaai, nu 100 de bucati de perdele , loooooooooool))))))))), haine maica, haine )))))

DIANA B 1

09.06.2011, 16:18

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaa , , eu pe alea le-am dat din primavara , o masina de haine-am avut , na, ce sa mai fac cu ele , erau si cu 3 marimi mai mari decat acum

aziz 1

09.06.2011, 16:30

bun borshu bre ,bun rau di tat bun la tati celea

mamaieelena 1

09.06.2011, 16:57

gaby ca sa-ti raspund mai intai tie ca mi-ai pus o intrebare si nu am putut intra pana acum ca am avut alte probleme ....da prima apa ca si tot continutul se arunca dar se opreste o cantitate de amestec tarate-malai asta e tot
si multumesc pentru aprecieri

mamaieelena 1

09.06.2011, 16:58

dragele mele daca mai aveti ceva nelamuriri sau poate eu nu am fost suficient de explicita va rog sa intrebati ca eu va raspund fara probleme

divainbucatarie 1

09.06.2011, 17:24

LUK 1

09.06.2011, 17:56

si mie imi place sa pun bors in ciorbite..am salvat reteta

DIANA B 1

09.06.2011, 19:05

Elena , imi cer scuze ptr ,,dezastrul" pe care l-am facut pe minunatul tau produs , pe care noi il folosim cu totii in iubita noastra MOLDOVA

kamy 1

09.06.2011, 19:32

si in iubitul nostru ARDEALse foloseste borsul si noi il iubim uniiiiiiii

mamaieelena 1

09.06.2011, 20:17

fetelor nu e nicio problema nu ma supar ca nu am de ce?
si apoi borsul se foloseste de catre cei care-l prefera si cei care nu il stiu dar il gusta de la altii sau chiar il incearca pentru prima oara si-l place il vor folosi in continuare asa deci nu e pe regiuni neaparat ci dupa gust

marcela1979 1

09.06.2011, 23:30

de cand cautam o reteta la bors

mamaieelena 1

10.06.2011, 07:20

ma bucur ca am putut fi de folos prin postarea acestei retete

ionela2682 1

10.06.2011, 16:35

UIte ca nu numai in moldova se umple borsul....Si in dobrogea tot asa se face ....se pastreaza sau se imprumuta de la vecinii de incredere ustele(sub denumirea asta le stiu) Mama chiar zilele trecut e a umplut borsul a pastrat doar borsul de la 2-3 ape .....celelalte nu vor mai fi la fel de acre....mai pune boabe de porumb si fasole,crengute de cimbru,leustean uscat si visin....
Cand eram mica bunica ne dadea bors cu putin zahar pe post de limonada...bun mai era( era pe vremea ceausista.. )

andipk74 1

13.06.2011, 20:44

Ionela aia era braga! Cred ca o sa fac si eu ca vara asta capricioasa ne+a prins fara bani si merita sa faci in casa o licoare atat de echilibrata si de gustoasa... Cheers

La Ancuta 1

17.06.2011, 22:49

De foarte multa vreme nu am mai avut bors facut de casa. tare bun

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare