Bors de pui cu praz si conopida

de katty in Ciorbe, 23 Noi 2017 | 2637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 tija praz
  • 1/2 conopida rupta bucatele
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 1/2 l bors
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui cu praz si conopida:

Punem carnea de pui la foc, intr-o oala cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca. Cand incepe sa fiarba, spumam bine si adaugam morcovul, ceapa si ardeiul taiate cubulete. Dupa 15 minute, adaugam conserva de rosii mixata si conopida. Cand conopida a inceput sa se inmoaie, adaugam borsul fiert separat si prazul rondele de 1 cm grosime. Potrivim de sare si piper. Mai fierbem 5 minute, dupa care adaugam leusteanul si stingem focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui cu praz si conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de peste