Bors de peste manastiresc

de Rocsi in Ciorbe, 11 Dec 2010 | 10954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 capuri de peste
  • 1 conserva de peste in sos tomat(una mai buna si gustoasa)
  • jumatate ardei rosu
  •  jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • 100 gr orez
  • o mana masline
  •  sare
  • piper
  •  bors pentru acris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste manastiresc:

Mai intai pregatim legumele:ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete.

ceapa o curatam,o spalam si o tocam.

morcovul il radem ,il spalam si il taiem feliute subtiri.

pastarnacul il curatam,il spalam si il taiem patratele mici.

spalam capurile de peste foarte bine.

intr-o oala punem apa pe 3 sferturi.

punem capurile de peste si dam drumul la aragaz.

dupa ce a dat 3-4 clocote adaugam legumele.

lasam sa fiarba la foc potrivit.

orezul il spalam in mai multe ape.

dupa ce legumele au fiert mai bine de jumatate adaugam orezul.

cand orezul este aproape fiert punem conserva.

condimentam cu sare si piper.

mai punem maslinele si bors,dupa gust.

mai lasam sa dea cateva clocote ciorba ,presaram patrunjel verde deasupra si servim..

pofta buna!!!.

la urma scoatem capurile de peste si le aruncam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste manastiresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de curcan