Bors de peste

de ralu_ca in Ciorbe, 28 Apr 2013 | 30464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 crap approx 50 cm
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • zarzavat ( eu am folosit 1 l zarzavat de casa )
  • putin ulei
  • delikat
  • 2 lg orez
  • bors
  • leustean
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Presupunand ca aveti deja pestele curatat, trecem la curatat ceapa, morcovii si cartofii.

Intr-o oala punem putin ulei la incins, apoi adaug ceapa si morcovul , calindu-le pentru cateva secunde.

Adaugam apa, cartofii, zarzavatul, delikat. Spalam orezul si il amestecam in oala.

Cand totul este fiert, punem bucatile de peste si borsul ( dupa gust ).

Lasam pentru cateva minute sa fiarba pestele, stingem focul si presaram leusteanul tocat.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste cu leustean