Bors de peste

de La Ancuta in Ciorbe, 19 Dec 2010 | 12158 vizualizari

COMENTARII (19)

nadina73 1

19.12.2010, 01:24

aha deci incepi cu felu 2 apoi ne dai bors acuma urmeaza desertu cred nici aici nu ai furcu inca

La Ancuta 1

19.12.2010, 02:06

borsul e la categoria incepatori.

Bucataras Medi 1

19.12.2010, 09:34

Anca eu fac destul de des ciorba de peste , ii place tare mult lui George..................

RuxyRux 1

19.12.2010, 10:49

La hanul Ancutei se mananca minunat!

ionix 1

19.12.2010, 13:32

buunăăă

La Ancuta 1

19.12.2010, 13:45

Medi si eu am primi laude din partea sotului, ca el nu mai mancase. Asa ca va trebui sa repet figura

La Ancuta 1

19.12.2010, 13:46

Pofteste Ruxy Si la final nu primesti nota de plata

La Ancuta 1

19.12.2010, 13:46

Multumesc Ionela

LUK 1

19.12.2010, 15:11

eh nasa cand o sa repeti "figura"pt nasu venim si noi la o degustare.. 5

La Ancuta 1

19.12.2010, 17:12

Ina eu repet figura pentru Silviu sigur, si va invit la degustare

Ina 1

19.12.2010, 17:20

Mi-am auzit numele si-am venit la o portie

Rocsi 1

19.12.2010, 17:41

La Ancuta 1

19.12.2010, 17:54

Ina pofteste daca iti place

La Ancuta 1

19.12.2010, 17:54

Multumesc Rocsi

mamaieelena 1

20.12.2010, 00:16

nu am mancat inca ciorba pana acum? buna

La Ancuta 1

20.12.2010, 00:20

Multumesc mamaie. Merita incercata

giuliana 1

20.12.2010, 07:35

MotanLaOale 1

20.12.2010, 11:40

bun bun

La Ancuta 1

20.12.2010, 16:47

Giuliana, Vladimir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla