- 400 g. naut fiert,
 
    - 2 carnati iuti,
 
    - 1 ceapa,
 
    - 1 morcov,
 
    - 1 rosie,
 
    - 1 ardel verde,
 
    - 2 linguri ulei,
 
    - 3 linguri bulion,
 
    - 3 linguri bors magic,
 
    - 1 lingura delicat de legume,
 
    - 2 linguri de pantrujel tocat,
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Bors de naut cu carnati iuti:
						
    -  * carnatii ii taiem feliuta si ii punem la calit fara ulei, cand a lasat toata grasa ii scoate si in grasa ramasa punem ceapa tocata la calit timp de 5 minute apoi restul de legume tocate si mai lasam inca 5 minute,
 
    -  * adaugam 2 l. de apa, nautul si lasam sa fiarba 15 minute, adaugam bulionul, delicatul carnatii si borsul, probam de sare si optim focul, adaugam pantrujelul tocat si servim,
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de naut cu carnati iuti" nu uita sa-i faci un review.