Bors cu spanac

de Alina26 in Ciorbe, 6 Oct 2014 | 8403 vizualizari

 

E foarte simplu de facut.Noua ne place mult si mai ales fetiței mele... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 fire de pătrunjel
  • 5 fire de leuștean
  • 2 oua
  • sare
  • ulei
  • Zeama de la o lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu spanac:

1. Am spalat spanacul si l-am lasat la scurs. 

2. Am pus uleiul la incins, tocam ceapa spalata si o punem la calit.

3. Taiem si spanacul potrivit si punem peste ceapa. Adaugam apa cat culrinde si lasam sa fiarba cir a 10 minute.

4. Batem bine 2 oua si cu ajutorul unui polonic punem putina zeama de la bors pana oul devine fierbinte. 

5. Adaugam patrunjely si leusteanul tocat marunt, zeama de lamaie sisare .Mai lasam sa fiarba 5 minute.

6. Stingem focul si punem oul .Amestecam.

Pofta buna! !!!!

Noi am servit calda cu ceapa verde.

TIPS-URI

1

Puteti pune si spanac congelat.

2

Puteti pune bors magic daca aveti, iesa putin mai acru.

3

Putei inlocui oul cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare