Bors cu carne de pui si fasole verde

de AnyCostescu in Ciorbe, 13 Oct 2012 | 3160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mijlociu sau 1/2 gaina sau cocos
  • 1/2 kg fasole verde
  • 2 rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • leustean
  • 1 l bors acru
  • sare
  • 1 ou
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de pui si fasole verde:

curati pasarea, o treci prin flacara,o freci cu malai si o golesti. O speli in mai multe ape reci, o tai bucati.

ferbi carnea numai dupa ce ai dat-o in clocot de cateva ori si ai aruncat apa.

cand carnea s-a inmuiat,pui fasolea verde curatata,taiata bucati de 2-3 cm.

lasi sa fiarba acoperit un sfert de ora, sarezi, adaugi ardeii si rosiile taiate felii subtiri si ceapa tocata marunt.

mai fierbi un sfert de ora, acresti cu bors fiert aparte, parfumezi cu leustean tocat, dregi cu ou si smantana dupa ce ai racorit borsul 5 minute.

servesti cald cu paine proaspata si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de pui si fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana