Bors cu carne de porc

de adasev12 in Supe/Ciorbe, 10 Dec 2011 | 5031 vizualizari

 

reteta e de la soacra-mea, doar ca ea o face cu bors de putina ...eu nu am , din pacate...

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cu putina grasime, cam 300 g am pus eu
  • o ceapa
  • jumatate  de ardei, ca era foarte mare
  • telina radacina
  • telina verde, o tija
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde, marar verde ( eu am avut doar uscat)
  • bulion, cam 3-4 lg
  • sare de lamaie pt acrit ( sau bors.ideal)
  • o mana de paste cu ou, subtiri ( sau sub alta forma, eu am pus de ex stelline)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de porc:

Mai intai se pune carnea la fiert si se spumeaza foarte bine dupa ce incepe sa dea in clocot.

Se lasa vreo 15 min timp in care se tot spumeaza, pana ramane curata.

Se sareaza si se lasa apoi sa mai fiarba cam 20 min .

Intre timp se curata si taie zarzavatul, toate legumele marunt.

Se adauga la supa si se mai lasa cam 10 min, apoi se pune bulionul si mararul si se continua fierberea.

Dupa alte 10 min. se pun si pastele si un cubulet de knorr sau vegeta.

Se fierbe cat timp e indicat pt. paste( scrie pe pachet), apoi se acreste cu sare de lamaie.

Daca aveti bors puneti borsul o data cu pastele.

Se mai adauga piper si se da deoparte cratita.

Se lasa 2 min si apoi se pune si patrunjelul verde tocat.

 Se poate servi in farfurie cu smantana, la alegere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Msclaudish 1

17.02.2012, 20:32

wowwww... a iesit ffff buna, va recomand sa o incercati.

adasev12 1

18.02.2012, 11:09

Msclaudish...ma bucur ca ti-a placut...daca ai pus bors a fost si mai buna ca mea

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:33

Buna adasev12,
Da Bors am pus si a iesit exceptionala. Complimente!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste imperiale