reteta e de la soacra-mea, doar ca ea o face cu bors de putina ...eu nu am , din pacate...
Mai intai se pune carnea la fiert si se spumeaza foarte bine dupa ce incepe sa dea in clocot.
Se lasa vreo 15 min timp in care se tot spumeaza, pana ramane curata.
Se sareaza si se lasa apoi sa mai fiarba cam 20 min .
Intre timp se curata si taie zarzavatul, toate legumele marunt.
Se adauga la supa si se mai lasa cam 10 min, apoi se pune bulionul si mararul si se continua fierberea.
Dupa alte 10 min. se pun si pastele si un cubulet de knorr sau vegeta.
Se fierbe cat timp e indicat pt. paste( scrie pe pachet), apoi se acreste cu sare de lamaie.
Daca aveti bors puneti borsul o data cu pastele.
Se mai adauga piper si se da deoparte cratita.
Se lasa 2 min si apoi se pune si patrunjelul verde tocat.
Se poate servi in farfurie cu smantana, la alegere.