Borek cu branza sarata

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2010 | 10585 vizualizari

COMENTARII (14)

Crista_Luca 1

18.11.2010, 15:02

arata delicios!

LeBlogPiquant 1

18.11.2010, 15:15

asa a si fost

MotanLaOale 1

18.11.2010, 15:27

LeBlogPiquant 1

18.11.2010, 15:35

mersi motan

RuxyRux 1

18.11.2010, 17:21

Da daaa....o splendoare!

LeBlogPiquant 1

18.11.2010, 17:39

mersi Ruxi

RuxyRux 1

18.11.2010, 17:40

vanilla 1

19.11.2010, 12:48

foarte harnicuta ai fost tu sapt asta!

LeBlogPiquant 1

19.11.2010, 13:24

Foarte foarte - reteta asta o aveam salvata de mult si am tot vrut sa o fac... si a meritat

Gouda 1

19.11.2010, 14:17

Crista_Luca 1

27.11.2010, 21:47

azi am facut aceasta placinta .... chiar e delicioasa pe cum arata ! sotul a fost foarte incantat, si la fel si eu , sunt sigura ca o voi mai face! multumim mult !

Crista_Luca 1

27.11.2010, 21:48

si sa sti ca voi incerca sa fac si cu branza dulce .......

Cris2711 1

05.11.2011, 00:04

Anett 1

10.02.2013, 19:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu branza