Bomboane naturale cu curmale si nuci

de Catalina L in Vegan / Raw vegan, 16 Noi 2019 | 6459 vizualizari

 

O reteta cu curmale Medjool. Se spune ca sunt cele mai bune.
Un fruct foarte dulce, nu este nevoie sa adaugati alt zahar.
Bomboane deci dulci si foarte hranitoare caci cu nuca, a consuma cu moderatie pentru persoanele diabetice dar recomandate pentru copii, tineri, sportivi , o adevarata sursa de energie.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/bomboane-naturale-cu-curmale-si-nuci.html

 

INGREDIENTE

  • 120 gr de curmale Medjool
  • 100 gr miez de nuca
  • 1/2 lingurita pudra de scortisoara
  • sare marina 1 varf de cutit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane naturale cu curmale si nuci:

Scoateti samburii din curmale.

Mixati curmalele, cu nucile, scortisoara si sarea pana obtineti o pasta.

Umpleti o forma de bomboane in silicon cu pasta obtinuta si dati la rece o noapte.

A 2-a zi scoateti-le din forma si ambalati-le in hartiute de bomboane.

Degustati-le cu o cafea arabica.

TIPS-URI

1

reteta pentru 20 de bomboane

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane naturale cu curmale si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu blat raw vegan si pere