Bomboane de post cu nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 19 Mar 2012 | 5191 vizualizari

 

Inspiratia Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 220 g nuca de cocos
  • 120 g zahar
  • 60 g cacao
  • 60 g ulei
  • 50 ml apa
  • 10 alune tocate marunt
  • scortisoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de post cu nuca de cocos:

Intr-un vas amestecam 180 g nuca de cocos, alune, cacao, adaugam uleiul si treptat apa, amestecam bine, iar in momentul in care aluatul devine compact nu mai adaugam apa, formam bilute mici pe care le tavali mprin nuca de cocos, le dam la frigider cateva ore.

Eu am adaugat in plus 1 plic de ness,in loc de scortisoara am adaugat zahar vanilat.

Am topit o ciocolata amaruie si am turnat peste bomboane si am adaugat nuca de cocs deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de post cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere de post