Bomboane de casa de ciocolată alba

de Catalina L in Dulciuri, 6 Apr 2015 | 5508 vizualizari

 

Dupa Bomboane de ciocolată cu Marshmallow va propun o noua reteta cu ciocolata alba si inima de nuca de cocos si ciocolata neagra.

 

INGREDIENTE

pentru 12 bomboane

  • 100 g de ciocolata alba
  • 50 g de ciocolata neagra
  • 2 linguri de nuca de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de casa de ciocolată alba:

Topiți ciocolata în bain marin sau in cuptorul cu microunde (1min20sec la 900w).

Puneti primul strat de ciocolată alba

Dati la frigider timp de 10 minute.

Verificati apoi c-ati acoperit toata suprafata, daca sunt gauri umpleti si puneti din nou la frigider.

Se topeste ciocolata neagra. 

Se pune alternand un pic de nuca de cocos, un pic de ciocolata neagra si iarasi nuca de cocos.

Acoperiți cu un al doilea strat de ciocolată alba.

Nivelati suprafața și bagati la frigider cel putin 6 ore.

Indepartati marginile cand le scoateti din forma.

Pofta buna!!!

 

Bomboane de casa de  ciocolată cu Marshmallow

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de casa de ciocolată alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu piscoturi, crema de portocale si fructe tropicale