Pentru ca fiul cel mare a facut in toamna anului trecut afinata eu am luat o mica parte din afinele deja imbibate cu alcool le-am scurs bine si am facut bombonici de ciocolata avand la mijloc cateva bobite de afine.
Mai intai am pregatit pandispanul deoarece trebuie sa fie uscat de cu seara. Intr-un bol am pus albusurile de la cele 2 oua si am batut cu mixerul adaugand si apa apoi am pus zaharul, galbenusurile, uleiul si la sfarsit faina amestecata cu cacaoa. Pe acestea din urma le-am amestecat cu lingura de lemn. Am pus in tava tapetata cu hartie de copt. Cand a fost rumenit am lasat afara pana dimineata si s-a uscat bine .
A doua zi am topit ciocolata in care am adaugat si uleiul am pus branza, laptele, pandispanul pe care l-am faramitat intre degete si amestecand bine s-a facut ca o pasta. Am luat cu lingura de lemn si am pus in palma am facut o mica adancitura in care am pus cele 4-5 bobite de afine am format bilute pe care le-am dat prin nuca macinata am dat la frigider si dupa 2 ore. Se puteau consuma caci s-au racit si intarit bine.
Pofta buna